2 Kasım 2019 Cumartesi

ROYAL RATTAN MASA TAKIMI


Hasır görünümlü rattan bahçe mobilyaları ve masa takımları evimizin balkonunda ve bahçesinde en çok görmek istediğimiz mobilya grubları arasında yerini almaktadır. Hoş görünümleri ve doğal yapılarıyla rattan ürünler bulunduğu alanın havasını ve ahengini değiştirmede büyük rol oynamaktadır.

ROYAL RATTAN MASA TAKIMI  doğal yapısı ve hoş görünümü ile göze hitap ederken, üretiminde kullanılan ham maddenin sağlamlığı ve dayanıklılığı sayesinde uzun yılllar boyunca rahatlıkla kullabileceksiniz. Royal takımın 100 x 77 ebatlarındaki masasını  6 kişilik bir aile rahatlıkla kullanabilecektir. Masanın kalın darbeye dayanıklı cam tablası ve alt bölümünün olması kullanışlı olmasını, ayrıca tasarlanan örgü modeli masanın, hoş bir görünüme sahip olmasını sağlamış.

 Ayrıca takımda kullanılan koltuk sandalye modelinin aynı masada olduğu gibi muhteşem örgü deseni ve minderleri sayesinde rahatlığı ve konforu herkese yaşatarak, her kişinin zevkine hitap edecek özellikleri içerisinde barındırmaktadır. ROYAL RATTAN MASA TAKIMI  sizin tercihinize uygun olarak, gri ve koyu kahve olarak, renk seçenekleri de bulunmaktadır. Her bütçeye uygun fiyat politikası ve kaliteli hizmet anlayışı olan, üretici firmanın birbirinden güzel diğer modellerini görmenizi tavsiye ederim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder