3 Mart 2016 Perşembe

Merinos Halı Modelleri Büyülemeye Devam Ediyor !

Merinos halı modelleri, dünyaca ünlü Merinos‘un Halı sektöründe ki öncü yaklaşımı ile şüphesiz ki herkes tarafından saygınlığını koruyor. Merinos halı modelleri her sezon yaptigi yaratıclığını kanıtlayan halı modelleri ile ev hanımlarının gönüllerinde 2016 sezonunda da yer edineceği, gösterdiği gayret ve müşteri memnuniyetinden belli oluyor.



Merinos Halı, sektörün inceliklerini keşfettiği ilk konumu olarak Gaziantep‘te kurulmuş dünyaca ünlü bir marka olarak ülkemizi Dünya genelinde şık halı modelleri ile temsil etmiş bir halı markasıdır. Merinos halı modellerine söyle bir bakıldığında, 2016 sezonu için konseptinde hem klasik, hem modern halı modellerini görmek mümkün. Merinos halı 2016 halı modellerinde tüm dünyayı merinos zincirleri ile saran merinos halının kalite anlayışı, halı sektöründe liderliğini sürdüreceğinin habercisi gibi görünüyor. Şüphesiz ki sizde 2016 merinos halı modellerini gördüğünüz de beğenmemeniz için hiç bir sebep yok.


Merinos Halı konseptinde ana tema olarak Paris, Las Vegas, Venedik gibi batının önde gelen sehirlerinin dekoratif anlayışı saklanmış durumda. Siz de batının dekoratifliği ve ergonomik büyüsünü evlerinize taşımak istiyorsanız Merinos halı modellerini mutlaka denemelisiniz diye düşünüyoruz. Bu kadar bahsettikten sonra Merinos‘un bu konu hakkında ki inceliklerine vakıf olmuşuz demektir ki simdi de merinosun o eşşiz ve büyüleyici 2016 halı  koleksiyonuna bir göz atalım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder